ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

VIDEOS & NEW MEDIA

Όλα όσα χρειάζεται για να αφηγηθείτε την ιστορία σας. Από την ιδέα στην υλοποίηση. Μία δημιουργική περιπέτεια που ξεκινάμε μαζί σας βήμα-βήμα.

Από τη συγγραφή σεναρίου μέχρι την επεξεργασία, η ομάδα μας έχει πολυετή πείρα στη δημιουργία βίντεο εταιρικής ταυτότητας, διαφημίσεων, διαδικτυακών σειρών, επεξηγηματικών βίντεο και άλλων.

Εδώ συντελείται η μαγεία, όπου οι ιδέες μετατρέπονται σε απτά στοιχεία και το όραμά σας γίνεται πραγματικότητα.

Οι ταλαντούχοι δημιουργοί μας εξειδικεύονται στο animation, μεταξύ αυτών: 2D & 3D animation, κινούμενα γραφικά, δημιουργία whiteboard, κινούμενες εικόνες rotoscoping και δημιουργία χαρακτήρων.

Είναι σημαντικό ένα εντυπωσιακό βίντεο να φτάσει στο κοινό. Στην αρχή κάθε έργου δημιουργούμε μία στρατηγική μάρκετινγκ για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία. Θέλουμε να είμαστε βέβαιοι ότι η ιστορία σας θα ακουστεί από τα κατάλληλα άτομα. Με τους συνεργάτες μας σχεδιάζουμε μέσα, πραγματοποιούμε μετρήσεις απόδοσης και βελτιστοποιούμε τις καμπάνιες που οδηγούν στην απόκτηση πελατών

Απλοποιούμε το μήνυμά σας εντοπίζοντας τα πλεονεκτήματα του brand σας. Επικοινωνούμε αυτές τις ιστορίες, ισορροπώντας μεταξύ ψυχαγωγίας και επικοινωνίας και μεταξύ τέχνης και σκοπιμότητας.

Παρουσιάζουν τα προϊόντα και βοηθούν το κοινό να κατανοήσει τον τρόπο με το οποίο
αυτά θα κάνουν καλύτερη τη ζωή του.

Τα εκπαιδευτικά video εξηγούν και παρουσιάζουν συγκεκριμένες εργασίες και projects.
Είτε παρουσιάζετε τη χρήση κάποιου προϊόντος είτε μια δυνατότητα για κάποια από τις
υπάρχουσες λύσεις, το κοινό σας θα χρειαστεί μια επεξήγηση.

Παρέχουν έμπνευση και βοηθούν στη δημιουργία προσωπικής σχέσης με το κοινό.
Μπορούν να λειτουργήσουν ως ιδανικό εργαλείο πωλήσεων και να οδηγήσουν σε
βελτιωμένη αποδοχή του brand στα μάτια των καταναλωτών.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Διεκπεραιώνουμε παραγωγές τηλεοπτικών εκπομπών υψηλών απαιτήσεων, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων επαγγελματικών υπηρεσιών.

«μαστορέματα»: Η πρώτη και μοναδική τηλεοπτική εκπομπή DIY & Home Improvement στην Ελλάδα
Σε συνεργασία με το περιοδικό «μαστορέματα», δημιουργήσαμε μία εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση με θέμα το DIY & Home Improvement και την εκπαίδευση του καταναλωτικού κοινού σε αυτό. Τα «μαστορέματα» προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση για έξι συνεχόμενες χρονιές , καταφέρνοντας να κάνουν trend το DIY & Home Improvement στην αγορά. Γεμάτα με φρέσκες ιδέες, πρωτότυπες κατασκευές και ευφάνταστες «αναγεννήσεις», καθώς και «έξυπνες», πρακτικές και οικονομικές προτάσεις για ομορφότερο σπίτι. Τα ΜΜΕ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και φιλοξένησαν αρκετές φορές θέματα από την εκπομπή και συνεντεύξεις των παρουσιαστών.

Under construction@dot
Αυτόνομη ενότητα στην εκπομπή “The dot” που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Πάντα στην ίδια φιλοσοφία τα «μαστορέματα» παρουσιάζουν έξυπνες και πρωτότυπες κατασκευές, που ενθουσιάζουν τους λάτρεις του DIY & Home Improvement, μέσα από 3λεπτα βίντεο.

Έτσι απλά
Ένα πρακτικό γυναίκειο μαγκαζίνο γεμάτο ιδέες, tips, oμορφιά, deco και μαγειρική. Απλουστεύει και ομορφαίνει την καθημερινότητά μας αφυπνίζοντας τη δημιουργική μας πλευρά, μετατρέποντας τις δουλείες του σπιτιού σε μια ευχάριστη δραστηριότητα. 

CONTENT MARKETING & ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δίνουμε αφορμές για να… ξεκινήσει η συζήτηση
Αποτελούν πλέον ένα αναπόσπαστο μέρος μιας ολοκληρωμένης 360ο καμπάνιας. Δημιουργούμε περιεχόμενο που «εκπαιδεύει» και ενημερώνει το κοινό, εξελίσσει την καμπάνια και δημιουργεί engagement. Βοηθάμε τα brands να συνδεθούν βαθύτερα με τους καταναλωτές με παροχή πραγματικά αξιόλογου και χρήσιμου περιεχομένου. Επενδύουμε σταθερά στη δημιουργία και στη διάχυση πρωτογενούς περιεχομένου, που διαφοροποιεί το brand από τον ανταγωνισμό προσδίδοντάς του ξεχωριστή αξία.

Tailor made περιεχόμενο
Δημιουργούμε ποιοτικό tailor made περιεχόμενο, όπως native advertising / branded
content για το DIY & Home Improvement. Αναλαμβάνουμε από το Α έως το Ω το content
management και υλοποιούμε κάθε ενέργεια που άπτεται της παρουσίασης προϊόντων
σε Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, Reddit, Twitter, LinkedIn, Snapchat, καθώς
και σε websites.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ DIY & HOME IMPROVEMENT

To σημαντικότερο γεγονός του κλάδου
Η κορυφαία διοργάνωση για τους λιανέμπορους, τους χονδρέμπορους και τους κατασκευαστές της ελληνικής αγοράς DIY & Home Improvement. Κάθε χρόνο συγκεντρώνει το έντονο ενδιαφέρον σύσσωμου του κλάδου των εργαλείων, των χρωμάτων, των δομικών υλικών και γενικότερα των προϊόντων ανακαίνισης και βελτίωσης της κατοικίας. Αποτελεί το networking event στελεχών από το ανώτατο διοικητικό επίπεδο όλων των μεγάλων εταιρειών, των αλυσίδων λιανικής και εκπροσώπων του παραδοσιακού εμπορίου.
Σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ξεδιπλώνουν συγκλίνουσες και αποκλίνουσες πτυχές απόψεων. Διεξάγουν διάλογο με τους συμμετέχοντες, μεταφέρουν τον σφυγμό της αγοράς και καταθέτουν εμπειρίες και προβληματισμούς είτε για περαιτέρω σκέψη, είτε ως καλές πρακτικές.